Báfuty - avagy Lojonel, aki van

2015. augusztus 18. 12:14 - Archanon

Özönvíz Budapesten

ÁTALUDTAM.

Néhanapján előfordul, hogy a hosszas 3-4 óra alvás meghozza gyümölcsét. Néhány hét után már annyira kimerülök a nem alvásban, hogy ha meglátom az első saját tulajdonomban lévő ágyat, egyszerűen ráheveredek, és fölkelek tizenX óra múlva. Ez történt tegnapról mára virradóan is: 17 óra. Noha a rekordomat, ami kemény 26 óra szünet nélküli alvás volt, még nem sikerült megdöntenem, de bevallom derekasan: nem is áll szándékomban.

Állítólag vihar volt Budapesten. Két napja tapasztaltam én is valami hasonlót, elég durva csapadékmennyiség volt, a lakás be is ázott az ablakokon keresztül, ráadásul több ponton. A tegnapit viszont sikerült teljes mértékben átaludnom, és létezését csak a képek és videók bizonyítják. Megnyílt az ég... a föld is. Király, térdig gázolni a vízben... Azt hittem ilyen csak a Távol-Keleten fordulhat elő egy jó kiadós monszun keretében!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lee-oneil.blog.hu/api/trackback/id/tr967715096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Báfuty - avagy Lojonel, aki van
süti beállítások módosítása