Báfuty - avagy Lojonel, aki van

2015. augusztus 15. 22:56 - Archanon

It has begun. And soon you will not continue...!

...to read every day this unholy shitty blog of my daily life. Interested? Nope? Then piss off...

Kezdésnek talán tökéletes is. Vagy mégse??!! Bunkó. Bocs.

Üdv néked, Halandó!

Mondanám, ha valami istenség lennék... de nem, csupán egyszerű népek közül való nagyhasú jószág vagyok, aki valamilyen oknál fogva úgy döntött blogolni fog úgy általában minden értelmetlen hülyeségről. Amihez épp kedvem szottyan, majd írok róla, illetve ha a dögunalmas hétköznapok közé valamilyen csoda folytán egy-egy említésre méltó esemény is történne, arról is.

Kedves Olvasóim, akik még nem vagytok! Igen.

Valószínűnek tartom, hogy egy rémunalmas blog olvasása nem nyújt igazán megfelelő élvezeteket. Ennek elkerülése végett ugyanakkor én semmit nem fogok tenni azon kívül, hogy egyszerűen írok majd. Elsődleges célom ugyanis nem az olvasók gyűjtögetése lesz, csupán kiírogatnám magamból olykor a bennem igencsak temérdek túláradó semmit. Mert néha jól esne... és remélem jól is fog, lehetőleg nem pofára. Igazából most is a semmiről beszélek, holott az nem van, hanem nincs - ugyebár. Szóval nem semmi, tehát az már valami. Mindenképpen megosztásra vár hát ez a valami.

Némileg talán privát tartalmak szerepelnek majd. Persze nem kell mutogatós bácsinak gondolni... nem vagyok az, mert fújj. Viszont pár ember megkapja majd az elérhetőséget, akiről úgy gondolom MÉLTÓ ennek a szennylapnak az olvasására, és szeretné tudni mi van velem, még ha az nem is túl izgalmas. Nem sokan vagytok, de érezzétek megtisztelve magatokat. >:-] MEGHAJOL!!

Később visszatérek! Addig is befejezem a maradék fröccsömet...

 

Címkék: Kezdet Igen
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lee-oneil.blog.hu/api/trackback/id/tr207709448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Báfuty - avagy Lojonel, aki van
süti beállítások módosítása